THERMOR BONJOUR ELEKTROMOS KONVEKTOROK

Thermor Bonjour elektromos konvektorok - ERP Ready

A BONJOUR elektromos konvektorok immár a 2018-as uniós energetikai előírásoknak is megfelelnek.

Mivel fali készülékek csak programozható elektronikus termosztáttal kaphatják meg az ErP Ready minősítést, a Bonjour mechanikus termosztátjával csak mobil készülékként megfelelő, azaz a csomag része a mobilitást biztosító láb és természetesen dugvillával szerelt hálózati kábel.

(Falikonzol már nincs a csomagban, de külön rendelhető!)

Bonjour fűtőpanelek valójában tisztán konvekciósan fűtenek, azaz konvektorok!

A nagy felületű, alumínium lamellás fűtőbetét ventilátor nélkül melegíti fel a levegőt: a meleg levegő felfelé áramolva alulról “húzza be” maga után a hideg levegőt egy nagyon finom meleg hengert kialakítva a szobán belül.

Lekerekített műanyag borítású sarkai védenek a sérülések ellen, túlmelegedés elleni védelme, és különleges alumínium ötvözetű, kerámia magos, kompozit diffúzoros fűtőeleme pedig maximális hatásfokot és biztonságot garantál.

A beépített új generációs mechanikus szobahőmérséklet érzékelő és fűtést vezérlő termosztát (gőznyomás elvű), pontosan működve szabályozza a fűtőtest működését, ezáltal érve el energia megtakarítást Önnek.

A termosztát tárcsáján nincs hőfokbeosztás, csak számozás, de fokozatmentesen állítható!

IP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is alkalmazható!

A felső előlapi nagy méretű levegő rács, beépített termosztát, borulás érzékelő (FDS szenzor) és dugvilla biztosítja az Ön kényelmét.
A Bonjour konvektor kizárólag jól szigetelt helyiségek fűtésére vagy alkalmankénti használatra ajánlott! Főfűtésre nem javasoljuk relatív magas fogyasztása miatt.

Főfűtésre válasszon pl. a Thermor Evidence vagy drágább szériáiból!

Rendeljen Bonjour elektromos fűtőpanelt (500-1000-1500-2000-2500W ), amennyiben stílusos, egyszerűen kezelhető, minőségi, mégis kedvező árú berendezést szeretne, amely tartós, biztonságos és gyors felfűtésű.

A minőségi elektromos fűtés immár Önnek is elérhető, kedvező áron!

A BONJOUR konvektor a ma itthon kapható legolcsóbb korszerű konvekciós fűtőbetéttel ellátott elektromos fűtőtest.

5 év garancia

Árak 27.900.-  Ft-tól 38.900.-FT-ig terjednek teljesítménytől függően.