THERMOR TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓ RADIÁTOROK

Thermor törölközőszárító radiátorok - elektromos kivitel

Thermor törölközőszárító – CORSAIRE – íves kivitel

Corsaire törölközőszárító talán az egyik legjobb választás a Thermor elektromos radiátorai közül fürdőszobai használatra, hiszen elegáns, íves kialakítása, egyszerű kezelése, többféle program módja és hőmérséklet-szabályzó tárcsája rendkívül jó ár-érték arányú fürdőszobai fűtőtestté teszi.

Az elektromos  törölközőszárító gyárilag fel van töltve fagyálló fűtőfolyadékkal, azaz a vásárlás és felszerelés után azonnal használható! Üzemkész a villamos bekötés után.

Nincs hozzá dugvilla, de természetesen azzal is beköthető! Figyeljen a bekötésnél arra, hogy a hálózati kábel 3 szálából csak a barna és kék vezetéket kell bekötni. A fekete az ún. vezérlőszál, melyet tilos a “Föld”-re kötni, hiszem a készülék Class II. osztályú, kettős szigetelésű, így földelés nem szükséges a biztonságos működtetéséhez. (a vezérlőszál külső termosztátos vezérlésnél kaphat szerepet)

Thermor törölközőszárító (Corsaire) program módjai:

 “2h Boost” : lehetővé teszi, az elektromos törölközőszárító segítségével, gyorsan megemelje a fürdőszoba hőmérsékletét vagy megszárítsa törölközőit, ruháit. Ilyenkor a készülék maximális teljesítményre kapcsol 2 óra időtartamra.

“24h Auto” : ismétli, minden 24 órában. Azaz naponta egyszer, a kiválasztott időpontban, 2 óra időtartamra a készülék maximális teljesítményre kapcsol, hogy a helyiség használatának idejére kellemes meleg legyen a fürdőszobában.
A készülék, mindkét programfunkció esetén, a 2 óra működés után visszatér a normál működéshez.

 “Locking” : a véletlenszerű, vagy nem kívánt beállításokat előzi meg. Csak nyomja be az elektromos törölközőszárító beállító tárcsáját 3 másodpercig és a “gyerekzár” automatikusan aktivizálódik.

A beállított funkciókat, és az elektromos törölközőfűtés állapotát a kezelőszerveken világító LED-ek jelzik.

 IP24 védettség, 5 év garancia.

Teljesítmények: 500 – 750 – 1000W

Méretek: 48 x 100 cm,  48 x 145,3 cm,  55 x 178 cm – 10 cm mélységgel

Fürdőszobai főfűtésre – hőszigeteléstől függően – így az 500W 1-4 m2 alapterületig, a 750W 4-6 m2-ig, az 1000W 5-9 m2-ig javasolt normál belmagasságnál.

Thermor elektromos  törölközőszárító radiátor – RIVA 4 – ERP READY

A Thermor Riva 3 elektromos törölközőszárító radiátor – ERP READY

A Riva 3 egy szemet  gyönyörködtető  fürdőszobai radiátor és törölköző szárító egyben! Praktikus funkciókkal és felhasználóbarát digitális kezelőfelülettel.
Minden igényt kielégítő kényelem, maximális komfort és hatékonyság jellemzi. A Riva2 modell méltó utódja! A régebbi lemez törölköző akasztó helyett már elegáns csúsztatható akasztója van.

Nagy pontosságú digitális termosztát heti  24/7 programozhatósággal, LCD kijelző, fagyvédő funkció, beállítható komfort hőmérséklet,  időzíthető turbó mód, IP24 védettség, 5 év  garancia

Gyárilag kiváló hő közlő fűtőfolyadékkal feltöltve (fagyálló)!

Teljesítmények: 500 – 750 – 1000W

Méretek: 50 x 109cm,  50 x 158,2 cm,  55 x 183 cm – 11,5 cm mélységgel

Fürdőszobai főfűtésre – hőszigeteléstől függően – így az 500W 1-4 m2 alapterületig, a 750W 4-6 m2-ig, az 1000W 5-9 m2-ig javasolt normál belmagasságnál.

Ha nem elég a törölközőszárító teljesítménye az adott fürdőszoba fűtésére, válasszon mellé IP24 védettségű fali fűtőtestjeink közül,  például itt az EVIDENCE 3! (katt ide)

thermor törölközőszárító radiátor