THERMOR SOPRANO SENSE 2 WIFI – 35%

Thermor Soprano Sense 2 WIFI - ERP READY - ECOBOOST funkcióval

A Thermor Soprano Sense 2 wifi fűtőpanel íves kialakítású – a panel felületi hője  konvekciós hővel (hőáramlással)  kombinálva járul hozzá a hőmérséklet gyors emelkedéséhez és a homogén, egyenletes meleg érzéséhez. A mostani magyarországi termékválasztékból az Atlantic ALTIS wifi mellett az egyik legtöbbet tudó és legkevesebbet fogyasztó elektromos fűtőpanel.

Ahogy már több helyen is leírtuk: egy közel 100% hatásfokú elektromos fűtőtest úgy tud keveset fogyasztani, ha nem működik, amikor nem szükséges. Azaz kis fogyasztást precíz vezérléssel, pontos termosztáttal, különböző érzékelők segítségével érhetünk el.

Ilyen ezaa Thermor fűtőpanel is. A korszerű fűtőbetétet profi Easy prog. termosztát, jelenlét érzékelő és wifi távoli elérés segíti.

Így akár 35% megtakarítás is elérhető egy hagyományos mechanikus termosztátos konvektorhoz képest!

thermor sopranos sense 2 wifi fűtőpanel

Thermor Soprano Sense2 wifi fűtőpanel előnyei röviden

-Megnövelt hőleadású, íves és bordázott fűtőfelület, egyenletes meleg érzet

– Biztonságos, csendes, hosszú élettartam

– Beépített hővédő kapcsoló a túlmelegedés ellen

– Könnyen falra szerelhető a tartozék falikonzol segítségével

– Opcionálisan vásárolható fix lábbal mobillá tehető

– Borulásvédelemmel ellátott mobil használat esetére is

– Elektronikus termosztáttal :  heti programozhatóság, WIFI távoli elérés

– Mozgásérzékelő (jelenlét érzékelő) a még gazdaságosabb üzemeltetés érdekében, a panel működése idomul a felhasználó szokásaihoz

IP24 érintésvédelem, kettős szigetelés – fürdőszobai használatra is alkalmas

A Thermor Soparno Sense fűtőpanel fűtőegysége a “norvég” rendszerű, kerámiamagos, alumínium lamellás konvekciós fűtőbetét.

Elérhető teljesítmények: 1000 – 1500 -2000W

thermor fűtőpanel, thermor elektromos fűtés

A Thermor Soprano Sense fűtőpanel ECOBOOST funkciója és WIFI

Manual (kézi) módban –  Ha belép a szobába, a Thermor Soprano Sense fűtőpanel a jelenlétet érzékelve megemeli a hőmérsékletet( kb. 10 percre 1 fokkal). Ezt követően a fűtőpanel néhány perc múlva automatikusan visszaáll az eredetileg beállított hőmérsékletre

EASY PROG – program módban – Amennyiben a programozott “távolléti” időszakban lép a szobába, a jelenlétet érzékelve a Soprano Sense a beállított COMFORT hőmérsékletre kapcsol, felülírva a programot! Amint elhagyja a helyiséget, a készülék visszatér az eredeti programhoz.

AUTO MÓD – a Thermor Soprano Sense 2 fűtőpanel  automatikusan állítja be a fűtést, jelenlétének megfelelően. Ha elhagyja a helyiséget, a Soprano 30 perc múlva a Comfort hőmérsékletről átkapcsol az ECO hőfokra, energiát megtakarítva! Visszatérve a szobába, ismét visszaáll a COMFORT hőfokra

WIFI funkció – a Thermor Soprano Sense 2 2019-es verziója már távoli elérési lehetőséget is biztosít. A COZYTOUCH alkalmazással (IOS és ANDROID) okostelefonon és tablet gépen is vezérelhetjük készülékünket, amennyiben a lakáson belül wifis internet elérés biztosított!